Kleurplaten van brave

 
Start -> Kleurplaten per groep (film) -> kleurplaten van brave
 


Eten & kookboeken (728x90)


Eten & kookboeken (728x90)

brave

Op de ruige en geheimzinnige hoogvlakten van Schotland worden al eeuwenlang verhalen over mystieke legenden en legendarische gevechten van generatie op generatie doorgegeven.
Disney Pixars 'Brave' vormt een nieuwe sage en sluit zich aan bij deze overleveringen op het moment dat de dappere Merida het opneemt tegen traditie en het lot om haar eigen lotsbestemming te veranderen.
Brave vertelt het heldhaftige verhaal van Merida, een geoefende boogschutter en de impulsieve dochter van koning Fergus en koningin Elinor.
Merida is vastbesloten om haar eigen levenspad te vormen en trotseert een eeuwenoud gebruik dat heilig is voor de bandeloze en luidruchtige heren van het land: de enorme heer MacGuffin, de norse heer Macintosh en de humeurige heer Dingwall.
Merida's acties leiden onbedoeld tot chaos en woede in het koninkrijk. Als ze hulp zoekt bij een excentrieke wijze oude vrouw, wordt haar een noodlottige wens geschonken. Het gevaar dat daarop volgt dwingt Merida om haar heldhaftige kanten te verkennen (inclusief die van haar slimme en ondeugende broertjes) om zo een afschuwelijke vloek op te heffen voor het te laat is en te ontdekken wat ware moed is.

Brave DVD
Brave games
Brave soundtrack


Een kleurplaat van Angus is zo zwart als de nacht met een ivoorkleurige snuit en vetlokken. Dit krachtige Schotse werkpaard is de vertrouweling van Merida. Een kleurplaat van Merida zit op de rug van Angus en probeert appels te plukken Een kleurplaat van Koningin Elinor is de moeder van Merida en is een toonbeeld van wijsheid en kracht, en zet alles op alles om te zorgen dat het haar gezin en koninkrijk voor de wind gaat. Een kleurplaat van Merida met haar moeder koningin Elinor als betoverde grote zwarte beer.
Een kleurplaat van Merida verveelt zich tijdens muziek maken Een kleurplaat van Merida met haar favoriete hobby: boogschieten Een kleurplaat van Merida ziet gevaar Een kleurplaat van Merida en koningin Elinor hebben ruzie
Een kleurplaat van Merida op de rug van Angus Een kleurplaat van Merida klimt de rots op Een kleurplaat van Het kasteel Een kleurplaat van Merida wil niet schaken met haar moeder
Een kleurplaat van Koningin Elinor en koning Fergus discussiŽren over Merida Een kleurplaat van Merida en haar vader koning Fergus zijn aan het zwaardvechten Een kleurplaat van De eeneiige drieling Harris, Hubert en Hendrik vormt een schattig, roodharig trio dat altijd in is voor wat kattenkwaad. Zeker als er snoep op het spel staat. Een kleurplaat van Koning Fergus is een heldhaftige krijger met een majestueuze baard, een indrukwekkend zwaard en een knobbelig houten been; het resultaat van een legendarisch gevecht tegen de demonenbeer Morídu. Hij is de beschermer van het koninkrijk en zijn gezin.
Een kleurplaat van Merida ligt in het gras en geniet van het weer